SÄÄSTÄVÄ KORJAUSRAKENTAMINEN KANNATTAA AINA – AMMATTIRAKENTAJA 3/2014

Ammattirakentaja lehti julkaisi aukeaman kokisena artikkelin meistä otsikolla ”Säästävä korjausrakentaminen kannattaa aina”. Ammattirakentaja on tietopaketti ammattirakentajille ja rakennusalan palveluja tarvitseville ja sitä jaetaan printtiversiona n. 10000 kpl.
Artikkelissa haastateltiin Fox1 Oy toimitusjohtaja Arto Kettusta ja vastauksia saatiin mm. rakennustelineiden kysyntään, turvallisuuteen ja tulevaisuuteen.

Fox1 -rakennustelineiden vahvuuksista Arto Kettunen kommentoi seuraavasti

”Fox1:n alumiinisten rakennustelineiden vahvuuksiin kuuluvat ennen kaikkea muunneltavuus, korkeuden säädettävyys tunkeilla, renkaat, rappuset, lukittavat maastorenkaat ja helppokäyttöisyys. Maaston mukaan veivillä säädettävä
korkeus mahdollistaa turvallisen työskentelyn olosuhteissa, jossa telineen pyörillä seisovat jalat ovat eri tasossa.
Kun työntekijä voi keskittyä vain työhönsä, säästyy aikaa ja rahaa. Telineet on suunniteltu niin, että ne sopivat moneen paikkaan, ja osat loksahtavat aina paikalleen. Omaa innovaatiota on hissikuiluun sopiva teline, joka mullistaa
työskentelyn ahtaassa kuilussa”

Fox1 tarjoaa nuorille telineiden käyttökoulutusta mm. jokakesäisen Järvenpään Puistoblues -tapahtumassa. Myyntipäällikkö Anton Kettunen huolehtii perheyrityksen markkinoinnista ja myynnistä ulkomaille ja toteaa, että käyttökoulutusta kannattaa suunnata nimenomaan nuorille, koska he osaavat vaatia laatua ja nykyaikaisia ratkaisuja. Se on suurin syy siihen, miksi sosiaalinen media on markkinakanavana tietoinen valinta.

Perheyrityksen jatkuvuus on taattu. Artikkelissa todetaan seuraavaa

”Fox1:n ensimmäiset rakennustelineet syntyivät yli 30 vuotta sitten oivalluksesta, jolla Arto Kettusen isä Usko Kettunen halusi parantaa työskentelyolosuhteita omassa
maalausliikkeessään. Vielä nykyisinkin hän osallistuu telineiden suunnitteluun, joskaan ei aivan jokapäiväisesti. Siksi oli hyvin luontevaa, että ensimmäisestä innovaatiosta tuli keksijänsä kaima. Seuraava versio oli sitten helppo ristiä
Toivoksi. Kolmas tuote oli jo niin hyvä, että se sai nimekseen Oiva.”

Tänä päivänä isä Arto Kettunen ja pojat Anton ja Pontus muodostavat yrityksen ydintiimin.